Caută

Apartamente din statiunea Vama veche 


Cazare in Apartamente din statiunea Vama veche

Cazare in Apartament Lux Martini Turistic 1 (Vama veche)
Cazare in Apartament Lux Martini Turistic 2 (Vama veche)Spatiile de cazare din statiunea Vama Veche sunt constituite de o multime de vile si de pensiuni de conforturi diferite construite in ultimii ani unele chiar de marimea unor minihoteluri . Deasemeni prin traditie si localnicii inchiriaza camere in casele lor .

Cazarea in statiunea Vama Veche se face in mare parte in casele satenilor dar exista si un camping bine utilat pe plaja. In ultima vreme au aparut si vile si pensiuni noi specializate in turism in care gradul de comfort este mai ridicat.
Nu sunt de omis si unele apartamente de lux de 3 si 4 stele aproape de plaja cu dotari si utilitati complete.

Statiunea Vama Veche este situata la cativa km sud de statiunea 2 Mai a devenit in ultimele  sezoane de vara  un loc foarte cautat datorita atmosferei de nonconformism, gen ,costinesti' si a preturilor reduse la cazare si masa. Putinii oameni de afaceri care au avut curajul sa investesca aici au avut placuta surpriza sa constate ca ultimele sezoane estivale le-au adus castiguri nesperat de mari, un numar neasteptat de mare de turisti au poposit in statiunea Vama Veche transformand localitatea intr-unul din cele mai ,,sic''locuri de petrecere a vacantei. Cazarea se face in casele locuitorilor si intr-o multime de vile confortabile aparute peste nopate in ultimele sezoane . 

Cazare pensiuni hoteluri Vama Veche

 

   
 

Va recomandam

Cazare Eforie Nord, cazare, sejur, vacante, vile, pensiuni, hoteluri, apartamente Eforie

Oferte cazare pe litoral

Informatii litoral

Link-uri utile pentru cazare

 

Optimizat de Servicii SEO