Caută

Agrement & Restaurante Neptun

CAZARE SI MASA IN NEPTUN

Hotelurile ce ofera cazare in Neptun,Olimp se remarca printr-o arhitectura eleganta, fiind inconjurate de spatii verzi care asigura in timpul verii un aer curat si racoros. Majoritatea hotelurilor sunt de doua si trei stele, unele dintre ele sunt renovate si ofera conditii de cazare in Neptun foarte bune (Hotel Majestic, Hotel Doina).
 Hotelul Doina are si o baza de tratament moderna, care functioneaza tot timpul anului. Din pacate, statiunea detine deocamdata doar cateva hoteluri de patru stele ( Hotelul Cocor– un hotel foarte frumos si cu dotari de calitate).
Statiunea Olimp este alcatuita din trei ansambluri hoteliere, dintre care unul cu nume de orase (Arad, Sibiu etc), altul cu o arhitectura interesanta  (Amfiteatru, Panoramic, Belvedere) si al treilea, Olimp-Nord, cu hoteluri ale caror nume amintesc provinciile romanesti (Banat, Moldova, Crisana, Maramures etc).

Cei ce aleg cazare in Neptun-Olimp se pot bucura de foarte multe restaurante, terase si fast-food-uri. Restaurantele ofera o bogata varietate de preparate culinare autohtone, specialitati din peste si programe folclorice. Dintre acestea se disting Calul Balan (specialitati culinare autohtone), Crama Neptun  si restaurantul Insula (preparate de peste).     
 

Va recomandam

Cazare Eforie Nord, cazare, sejur, vacante, vile, pensiuni, hoteluri, apartamente Eforie

Oferte cazare pe litoral

Informatii litoral

Link-uri utile pentru cazare

 

Optimizat de Servicii SEO